follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Constructii case » Judetul HARGHITA
  home     Constructii case   Judetul HARGHITA

Constructii case Harghita

Obtineti cel mai bun pret pentru constructii case completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
constructii case lemn
Firma infiintata in 2011, cu activitate principala de constructii din lemn si produse din lemn, cu echipe complexe calificate in domeniul..
0749 *** ***Click aici!
constructii case vacanta, constructii case lemn (Miercurea Ciuc, HARGHITA)
Firma noastra produce dupa specificatia clientului grinzi lamelare, elemente lamelare profilate cu nut-feder pana la 12m lungime pentru structuri de case..
0744 *** ***Click aici!
constructii case lemn ieftine, constructii case lemn harghita, constructii case lemn romania, constructii case lemn, constructii case
Sc bege&bege este o firma specializata din harghita, cu o vasta experienta din domeniul industriei lemnului! societatea este formata dintr-o echipa..
0744 *** ***Click aici!
constructii case lemn, constructii case lemn la rosu harghita, constructii case lemn la cheie harghita, constructii case lemn harghita (Odorheiu Secuiesc, HARGHITA)
buna ziua casele pe care construim sunt tip sandwisch, structura din grinzi 10/10, invelita pe exterior cu placi osb, termoizolatie polistiren 10 cm sau..
0744 *** ***Click aici!
constructii case ecologice, constructii case lemn, constructii case (CIUMANI, HARGHITA)
Buna ziua! suntem o firma producatoare cu profilul preclucrarea lemnului, produsele noastre sunt: lambriuri, dusumea, semifabricate, acoperisuri, case lemn din grinzi..
0740 *** ***Click aici!
constructii case vacanta, constructii case lemn (Miercurea Ciuc, HARGHITA)
Firma din Harghita executa case de vacanta si de locuit din lemn, orice model. Constructia din lemn este avantajoasa atat din..
0745 *** ***Click aici!
constructii case (GHEORGHENI, HARGHITA)
Construcții civile și industriale, consolidării construcții vechi, zidării, dulgheri, producție de gips carton, instalație in construcții, apă-canal, incălziri, amenajări interioare, finisaje,..
0740 *** ***Click aici!
constructii case lemn
Case din lemn, case din lemn rotund, case tip sandwich, case din grinzi case la cheie, case la rosu, grinzi stratificate,..
0266 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie